Garagedeurexpert popup!
Controlemeting na opdracht?

Over het algemeen kunt u gerust vertrouwen op de afmetingen en inbouwruimtes zoals u deze gemeten en ingevoerd hebt. Bent u van mening dat in uw specifieke situatie het inmeten wat lastiger ligt, dan kunt u hier kiezen voor de optionele controlemeting. De Garagedeur Expert maakt dan, na ontvangst van de getekende offerte en vóór het in productie gaan van uw order, een afspraak om langs te komen en de relevante maten in uw garage opnieuw op te nemen.

Montage?

U kunt ervoor kiezen de montage te laten uitvoeren door de Garagedeur Expert, of een door ons gerechtigde onderaannemer. De meerprijs hiervoor is onder andere afhankelijk van de afmetingen van de deur. Het plafond dient te zijn voorzien van een stopcontact (230 V) op ± 3,2 m van de dagopening.

Situatie:

    In geval van renovatie dient de oude garagedeur volledig verwijderd te zijn. Echter, als het een kanteldeur met plugbevestiging betreft, kunnen wij deze voor u demonteren en eventueel afvoeren. Als het een renovatie betreft, komt u tot 31 december 2014 in aanmerking voor de 6% BTW-regeling.

    Demontage oude kanteldeur?
    Afvoer oude kanteldeur?