Elektrische garagedeur

Bent u op zoek naar een elektrische garagedeur? Dan bent u bij De Garagedeur Expert aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het vinden van de garagedeur die het beste bij u past. Van elektrische sectionale garagedeuren tot elektrische zijloopdeuren of roldeuren, bij ons vindt u een breed aanbod aan verschillende elektrische deuren voor uw garage. U kunt de elektrische garagedeuren op afstand bedienen waardoor u binnen een druk op de knop u garage uit of in kunt rijden. Dit is niet alleen erg praktisch maar ook erg stijlvol. De uitstraling van uw huis wordt namelijk ook een stuk aangenamer wanneer er een nieuwe elektrische garagedeur is geplaatst. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw garage? Neem gerust contact met ons op!

De voordelen van een elektrische garagedeur

Het aanschaffen van een elektrische garagedeur brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat het zorgt voor een stijlvolle en strakke uitstraling aan uw woon of werkomgeving, is het ook erg praktisch. Met een druk op de knop, wordt de garagedeur automatisch geopend of gesloten, zo kunt u dus lekker in de auto blijven zitten en hoeft u geen moeite meer te doen om de garagedeur handmatig te openen. Zeker hier in Nederland waar het weer regelmatig regent is dit een groot voordeel. U hoeft uw auto pas uit te stappen als u weer veilig en droog binnen staat. Dit draagt bij aan extra comfort bij het thuiskomen. Zeker als u slecht ter been bent is het hebben van een elektrische garagedeur ideaal.

Verder worden de garagedeuren die De Garagedeur Expert levert geheel naar wens en op maat bij u thuis afgeleverd. Het is daarnaast mogelijk om hem door ons te laten monteren wanneer u hier zelf niet de kennis of de kunde voor heeft. Wij helpen u graag! Ook zijn alle garagedeuren die wij leveren optimaal veilig, zorgen voor ruimtebesparing en hebben voldoende doorrijruimte. Wilt u meer weten over alle voordelen van onze elektrische garagedeuren, wij geven u graag deskundig advies.

Soorten elektrische garagedeuren

Bij De Garagedeur Expert werken we met drie soorten elektrische garagedeuren en 4 verschillende merken elektrische garagedeuren. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende deuren die wij voor u kunnen monteren.

Sectionale garagedeuren

Sectionale garagedeuren zijn wel een van de meest gebruikte modellen van alle garagedeuren. Dit type garagedeur is opgebouwd uit horizontale lamellen of ook wel panelen genoemd. Binnen dit model zijn er weer heel veel variaties mogelijk, zo zijn er verschillende keuzes in profilering, afmetingen en kleuren. Het grootste voordeel aan dit soort garagedeuren is dat ze overal passen, ze zijn op de millimeter nauwkeurig samen te stellen. Ook zijn elektrische sectionaal garagedeuren een van de meest veilige garagedeuren die er bestaan. Bij De Garagedeur Expert werken we met twee merken sectionale garagedeuren namelijk, Berger en Crawford g60. Beiden merken staan bekend om de goede kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Zijloopdeuren

Het grootste verschil met de sectionale garagedeuren is dat de Zijloopdeuren verticaal open en dicht gaan. Dit betekent dus dat de deur wanneer hij open gaat niet tegen het dak wordt geopend maar tegen een van de zijmuren. Wij werken met zijloopdeuren van Alulux Vertico, deze garagedeuren worden standaard elektrisch aangedreven en zijn zeer geschikt voor garages met weinig bovenruimte of inbouwruimte.

Roldeuren

Het voordeel van roldeuren is dat er erg weinig inbouwruimte voor nodig is omdat hij zichzelf oprolt bij het openen van de garagedeur. Ook het type roldeur wat wij leveren, Alulux Resident wordt standaard elektrisch geleverd en beschikt over een erg goede isolatie.

Bereken uw prijs online

Wilt u meer weten over alle soorten, maten, kleuren en types garagedeuren die wij leveren en monteren? Wij helpen u graag bij het vinden van de garagedeur die het beste bij u past. Neem contact met ons op of bereken uw prijs online aan de hand van de onderstaande button en vraag een offerte aan!

Kies uw nieuwe garagedeur