Bij het vinden van de juiste industriedeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling van groot belang. Het product moet betrouwbaar zijn en onder alle omstandigheden goed functioneren. Onze Berger industriedeuren hebben zich keer op keer bewezen, worden op basis van uw specifieke wensen gefabriceerd én hebben een snelle levertijd.

Industriedeuren van de Garagedeur Expert

Onze producten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Zij zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting. Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve industriedeuren en innovatieve specials. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur.

Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand. In onze brochure geven we een gedetailleerd overzicht van onze modellen, materialen, productvarianten en specials. Op basis hiervan kunt u samen met 1 van onze adviseurs uw specificaties bepalen. Ook voor uw gevel bieden wij een kwalitatieve oplossing voor een passende prijs.

 • indu-1
 • indu-2
 • indu-3
 • indu-4
 • indu-5
 • indu-6
 • indu-7
 • indu-8
 • indu-9
 • indu-10
 • indu-11
 • indu-12
 • indu-13
 • indu-14
 • indu-15
 • indu-16
 • indu-17

Download de brochure (Adobe PDF, 1.489 kB) 

Kwalitatieve industriedeuren

Bij onze industriedeuren kunt u vertrouwen op optimale veiligheid en duurzaamheid van het product, de levering, montage en service. Wij staan garant voor de beste kwaliteit.

Flexibel

Onze industriedeuren worden samengesteld uit verschillende secties, van bijvoorbeeld staal of aluminium. Dit geeft u de mogelijkheid uw deur het gewenste formaat te geven en de uitstraling die u wenst. Bovendien kunnen de deuren in elke RAL-kleur worden uitgevoerd. Onze adviseurs beschikken over de expertise om ook voor complexe situaties een passende deur te ontwikkelen.

Duurzaam

De panelen in onze deuren zijn perfect beschermd tegen corrosie, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, die verzinkt en gecoat zijn. Hiermee wordt een lange levensduur, zelfs onder extreme weersomstandigheden, gegarandeerd.

Gecertificeerd

Voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van industriële deuren zijn door de Europese Commissie (Europese) richtlijnen vastgelegd in de norm EN 13 241-1:2003. Al onze producten voldoen ruimschoots aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen.

Berger Pro-Line S40 industriedeuren

De meest gebruikte industriële garagedeur is ons Berger Pro-Line S40-model. Een in staal uitgevoerde deur die universeel toepasbaar is en op maat wordt gemaakt (tot 12 meter breed).

Hoge isolatiewaarde

Al onze S40-industriedeuren bestaan uit 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen (secties)die vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van staal. Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd. Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd.

Lange levensduur

Dankzij de extra dikke stalen beplating, die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de deuren optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. U bent hierdoor verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast zijn de panelen voorzien van een extra geïntegreerde stalen versterkingsstrip. Deze zorgt voor een betere stabiliteit en langdurig functioneren van alle bevestigde componenten.

Op maat

Pro-Line S40 deuren worden volledig op maat gefabriceerd en op locatie gemonteerd en geïnstalleerd. Pro-Line S40-deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur en/of vensters. De industriedeuren worden geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor.

Pro-Line S40-standaard met vingerklembeveiliging

Ons standaard model heeft aan de buitenzijde een stucco design (reliëf) met horizontale belijning, waardoor de deur een fraaie uitstraling krijgt. De buitenzijde van de panelen kan worden geleverd in diverse standaard kleuren. Tegen meerprijs kan het product zelfs in iedere gewenste RAL-kleur worden gecoat. De binnenzijde van de deur is stucco met horizontale belijning en is standaard gecoat in RAL-9002. Dit geldt ook voor de Design-Line modellen. Al onze Pro-Line S40 en Design-Line modellen zijn CE-goedgekeurd, dus veilig in het gebruik. Het S40-standaard model biedt, door de speciale vorm van de panelen, extra veiligheid. De vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers tussen de panelen kunnen komen bij het openen en sluiten van de deur.

Vensters voor meer licht en uitstraling

Wilt u meer licht brengen in de ruimte achter de industriedeur of van binnenuit door de deur naar buiten kunnen kijken? Dan is het mogelijk de deur te voorzien van één of meerdere vensters.

Berger Pro-Line A40 aluminium

Het paradepaardje onder de industriedeuren is ons Berger Pro-Line A40-model. Een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium deur met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd. Dit maakt iedere A40 uniek en passend bij de styling van uw gebouw en uw corporate identity.

Flexibele indeling

De Pro-Line A40-industriedeur is opgebouwd uit horizontale aluminium secties. Een sectie bestaat uit meerdere velden. Een veld is gevuld met een vulling naar keuze.

Individuele styling

Om uw industriedeur een individuele styling te geven, kunt u transparante en gesloten vullingen in diverse uitvoeringen combineren.

Duurzaam, lichtdoorlatend en fraai

Aluminium industriedeuren zijn extra duurzaam dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Door in het ontwerp transparante vullingen toe te passen wordt deze maximaal lichtdoorlatend.

Gesloten bodemsectie van staal

Het gebruik van transparante vullingen geeft allure, maar de sectie de onderzijde wordt in de praktijk vaak sneller vies en is gevoeliger voor schade. Veel bedrijven kiezen daarom uit praktische overwegingen voor een combinatie met een bijpassende gesloten bodemsectie van staal (Berger Pro-Line S40).

Uitsluitend met vingerklembeveiliging

Al onze industriedeuren zijn CE-goedgekeurd en veilig in het gebruik. Pro-Line A40-deuren worden standaard geleverd met vingerklembeveiliging.

Loopdeur en bediening

Berger Pro-Line A40-deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur. U heeft de keuze uit een standaard drempel en een lage drempel. De industriedeur wordt geleverd met handbediening, een kettingtakel of Pro-Line© aandrijfsysteem.

Aanvullende creatieve wensen?

Naast alle genoemde opties, beschikken wij over de kennis en vaardigheden om ook aan meer complexe individuele wensen tegemoet te komen.

Bijzondere industriedeuren voor specifieke toepassingen

Naast de hiervoor beschreven Pro-Line S40- en A40-modellen, beschikken wij over de mogelijkheid om ook met specifieke toepassingen innovatieve oplossingen te ontwikkelen. In de loop van de jaren ontwikkelden wij, samen met klanten, een aantal speciale industriedeuren. Deze hebben zich inmiddels in de praktijk bewezen en zijn standaard in ons assortiment beschikbaar. Bijvoorbeeld speciale dockdeuren (SD40 of SD80) voor distributiecentra, extra isolerende Pro-Line S80-deuren voor opslagruimten, aluminium deuren voor de voedingsindustrie en extra grote deuren voor bijvoorbeeld scheepswerven en hangars. Ook voor uw individuele toepassingen kunnen wij een speciale industriedeur ontwikkelen.

Onze industriedeuren worden op vakkundige wijze op maat vervaardigd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Kwaliteit en maatwerk zijn immers onze standaard!

Een vrijblijvend offerte aanvragen