Logo Berger garagedeuren

De Berger overheaddeur is een echte all-rounder. Met haar uitgebalanceerde aanbod en scherpe prijs beslaat deze lijn een groot gedeelte van de markt. Doordat alle afmetingen in millimeters nauwkeurig mogelijk zijn, en de benodigde inbouwruimte klein is, zijn verreweg de meeste garages geschikt voor deze fraaie overheaddeur.

  • Populairste overheaddeur in ons assortiment
  • 100% Nederlands product
  • Veilig en kindvriendelijk
  • Degelijke kwaliteit, mooi vormgegeven
  • Zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar
  • Met tien deurbladmotieven en vier elektrische accessoires zeer compleet
  • Aantrekkelijk geprijsd

Een eerste indruk van de Berger overheaddeur

Zoals alle merken in ons assortiment gebruikt de Berger overheaddeur hoogwaardige materialen, waardoor de deur probleemloos jarenlang mee kan. De panelen zijn echter bijna tweemaal dikker dan de meeste andere merken in dit segment, en de combinatie met stevige afdichtingsstrippen biedt dan ook een goede isolatie.

In de vormgeving zijn de overheaddeuren van Berger erg flexibel. U hebt keuze uit maar liefst zeven deurbladmotieven, waaronder het klassieke cassettemotief, maar ook een modern ongeprofileerd paneeloppervlak. Verder wordt de buitenzijde van het deurblad gespoten in elke gewenste kleur.

Dankzij de elektrische aandrijving met afstandbediening kunt u zonder moeite vanuit uw auto de overheaddeur openen en sluiten. Ook maakt Berger uw garage en woning inbraakveilig; de Berger overheaddeuren voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.

Oordeel van de Expert: “De Berger overheaddeur is een zeer complete deur met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, en biedt voor een breed publiek de ideale oplossing.”

Brochure van de Berger sectionale overheaddeur (Adobe PDF, 1.655 kB)