Alulux voldoet met al zijn garagedeuren aan de wettelijk voorgeschreven EN-normen, zodat u altijd zeker bent van veiligheid en kwaliteit. Daarnaast maakt de Duitse fabrikant het inbrekers nog lastiger door al zijn deuren met een unieke anti-inbraakbeveiliging uit te rusten.

Comfort

Met de Garagedeur Expert bent u verzekerd van minimaal ruimteverbruik door uw sectionale garagedeur. Ook de Vertico vereist slechts 50 mm bovenruimte. Standaard is de Vertico voorzien van hindernisdetectie zodat eventuele obstakels en de deur zelf geen schade oplopen. Een speciaal rolsysteem zorgt voor een geruisloze deurbeweging. Om uw comfort te verhogen levert Alulux uiteraard een elektrische aandrijving met afstandbediening.

Geheel van aluminium

Vertico garagedeuren bestaan hoofdzakelijk uit aluminium onderdelen, aangezien aluminium het optimale metaal is voor bouwproducten die dagelijks gebruikt worden en daarom zowel licht als sterk moeten zijn. Het is corrosievrij en bovendien zijn de deurpanelen van Alulux voorzien van een hoogwaardige poedercoating.

Deureffect

Een bijzondere mogelijkheid van de Vertico deur is de individueel instelbare deelopening. Wanneer u niet de gehele deurbreedte nodig hebt, bijvoorbeeld als u even met uw fiets naar buiten moet, kunt u van deze optie gebruik maken.