Is een controlemeting nodig?

De ervaring leert dat onze klanten zeer goed in staat zijn de benodigde metingen goed en accuraat zelf uit te voeren. Bij maar liefst 80% van onze controlemetingen blijken de initiële metingen door de klant precies te kloppen. Bovendien is er bij de maatvoering sprake van enige speling. Omdat de garagedeur achter het deurgat geplaatst wordt, kunnen verschillen in dagmaatbreedte en -hoogte tot enkele millimeters probleemloos opgevangen worden.

Soms is echter een beetje ervaring vereist om een situatie goed in te schatten. Vooral oudere garages kunnen kleine complicaties bij het inmeten met zich meebrengen. Een meting van de dagmaten en inbouwruimtes door een medewerker van de Garagedeur Expert kan in deze gevallen eventuele onzekerheden in de maatvoering wegnemen. Daarnaast kan onze medewerker u assisteren en adviseren bij het definitief vaststellen van de uitvoering van uw deur, bijvoorbeeld wat betreft kleur of elektrische bediening.

Vertoont uw garage of bedrijfspand de volgende kenmerken, dan is een controlemeting door de Garagedeur Expert wellicht verstandig.

 • Dwarsbalken in het plafond
 • Vloer niet geheel vlak
 • Bestaande waterkeringen van de oude garagedeur
 • Mogelijke obstakels in de garage
 • Bij twijfels over de uitvoering van uw nieuwe garagedeur

Hoe gaat het in z'n werk?

De controlemeting vindt plaats nadat u onze voorlopige offerte geaccepteerd heeft, die gebaseerd is op uw eigen metingen. Wanneer de controlemeting resulteert in een gewijzigde maatvoering of uitvoering, dan sturen we u een vernieuwde offerte toe, die u opnieuw kunt goedkeuren. In 99% van de gevallen heeft de controlemeting geen wijzigingen in de prijs tot gevolg.

 1. In uw garage neemt u de dagmaten en relevante inbouwruimtes zo goed en accuraat mogelijk op.
 2. U vult de maten in in onze prijscalculatie, en vraagt een vrijblijvende offerte aan inclusief controlemeting na opdracht.
 3. De Garagedeur Expert neemt contact met u op om een afspraak voor de controlemeting te maken.
 4. Indien de controlemeting geen wijzigingen oplevert, gaat uw garagedeur direct in productie volgens de originele specificatie. Als er wel wijzigingen zijn, ontvangt u kort na de controlemeting een vernieuwde offerte.
 5. Zodra u de vernieuwde offerte ondertekend heeft geretourneerd, gaat uw garagedeur in productie volgens de definitieve specificatie.
 6. De bestelprocedure vervolgt op de normale manier.