Kan ik de Garagedeur Expert bellen?

Uiteraard! Wij begrijpen het belang van persoonlijk contact bij een investering in uw huis en stellen het zeer op prijs wanneer u telefonisch contact opneemt. Zelfs buiten kantooruren (tot 19:00u) en op zaterdag (van 9:00u tot 15:00u) zijn wij bereikbaar voor iedereen – nieuwe en bestaande relaties. Het telefoonnummer is 0413 210989, of +31 413 210989 indien u vanuit België of een ander land belt.

Kan ik zelf de maten van mijn garagedeur opnemen?

Het zgn. inmeten van een deur vereist enige nauwkeurigheid, maar is over het algemeen betrekkelijk eenvoudig. Wij van de Garagedeur Expert vertrouwen op uw inzicht. Voor inbouwtekeningen van de Berger garagedeur, zie de documentatie.

Komt de Garagedeur Expert de maten van mijn garagedeur opnemen?

Aangezien het inmeten van een deur vrij eenvoudig is, kunt u in principe gerust uitgaan van de door u opgenomen maten. Dat doen wij ook. Bent u echter niet zeker van uw zaak, en wilt u dat een specialist langskomt dan is dit mogelijk. Als u bij de Garagedeur Expert een deur bestelt komen wij indien gewenst, na ontvangst van de ondertekende offerte en vóór het in productie gaan van uw order, de maten controleren tegen een kleine meerprijs.

Kan ik zelf mijn garagedeur monteren?

De Berger garagedeuren zijn zodanig ontworpen, dat het voor de particuliere afnemer zeer gemakkelijk wordt de deur zelf te installeren. Dit komt omdat, in tegenstelling tot de meeste andere garagedeurmerken, de producten van Berger in hoge mate zijn voorgemonteerd. U krijgt geen duizelingwekkend bouwpakket geleverd, maar een overzichtelijk pakket met een beperkt aantal componenten die aan de hand van een duidelijke, geïllustreerde handleiding gemonteerd kunnen worden.

De andere garagedeuren in ons assortiment zijn over het algemeen vrij eenvoudig te monteren. Alleen de Alulux Vertico raden wij u af zelf te monteren.

Moet er iemand thuis zijn tijdens de montage?

Er moet tenminste één persoon aanwezig zijn om het ontvangstbewijs te ondertekenen bij levering dan wel montage. Het is niet nodig om gedurende de montage te allen tijde aanwezig te zijn; het kan tenslotte enkele uren duren.