Servicepartner of subdealer worden

We hechten veel waarde aan lokale betrokkenheid. Door het combineren van lokale werkgelegenheid met grote inkoop kunnen we onze prijzen laag houden én helpen we lokale ondernemers aan nieuwe opdrachten. Interesse om servicepartner te worden voor het installeren of service verlenen van geplaatste garagedeuren? Of liever subdealer worden voor lokale verkoop? We vertellen graag over de mogelijkheden.

Servicepartner worden

Hoewel de afstanden in ons land in feite niet erg groot zijn, hechten mensen veel waarde aan de wetenschap dat technische assistentie nabij is wanneer er onverhoopt problemen ontstaan met de garagedeur. Vanzelfsprekend stellen onze klanten het zeer op prijs als storingen snel opgelost worden. Daar doen we dan ook alles aan, onder andere door te investeren in samenwerking met regionale montage- en servicebedrijven.

In het hele land heeft de Garagedeur Expert klanten die gebruik maken van een door ons geleverde garagedeur. En elke dag komen daar weer nieuwe bij. Veel voorkomende werkzaamheden zijn daarbij de volgende, welke we gebruikelijk uitbesteden aan servicepartners in de omgeving:

 • Leveringen
 • Montages
 • Controlemetingen
 • Reparaties
 • Onderhoudsbeurten

Subdealer worden

Het is ook mogelijk om subdealer te worden, waarbij u nog grotere kortingen krijgt op ons assortiment. Met ons speciale demo- en promotiemateriaal krijgt u bovendien de middelen in handen om onze producten aan te prijzen in uw winkel of showroom. Ten slotte kunt u gebruik maken van onze expertise en profiteert u daarbij van korte lijntjes in de communicatie.

De voordelen in het kort:

 • Hoger inkoopvoordeel
 • Demo- en promotiemateriaal
 • Profiteer van onze expertise
 • Korte lijntjes

Word onze servicepartner of dealer in uw regio

In heel Nederland zijn we op zoek naar partners die montages, onderhoud en reparaties in hun regio kunnen verrichten. Wilt u weten hoe uw bedrijf kan profiteren van het bereik van de Garagedeur Expert? Bel dan +31 (0) 85 1309623, of vul onderstaand formulier in om zo snel mogelijk gezamenlijk de mogelijkheden van samenwerking te bekijken.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam Verplicht veld
Plaats Verplicht veld
Naam contactpersoon Verplicht veld
Telefoonnr Verplicht veld
E-mailadres Verplicht veld
Waar wilt u meer over weten? 1 vakje aankruisen aub. Servicepartner Subdealer Beide
Opmerkingen
  Verplicht veld Verplicht veld