Garagedeurexpert popup!
Dagmaatbreedte:  mm

  De dagmaatbreedte is de breedte van het deurgat (DMB in schema) in millimeters. Mogelijke maten liggen tussen 1500 en 5000 mm.

  Dagmaathoogte:  mm

   De dagmaathoogte is de hoogte van het deurgat (DMH in schema) in millimeters. Elke afmeting tussen 1800 en 3000 mm is mogelijk.

   Schematisch overzicht van relevante maten

   Vrije bovenruimte:  mm

    De vrije bovenruimte is de afstand van de bovenkant van het deurgat tot het eerste obstakel daarboven, bijvoorbeeld het plafond (VBR in schema), in millimeters. Deze bovenruimte dient over de gehele benodigde inbouwdiepte beschikbaar te zijn.

    De benodigde vrije bovenruimte is 300 mm.

    Vrije zijruimte links:  mm
    Vrije zijruimte rechts:  mm

     De vrije zijruimte is de afstand van één bepaalde kant van het deurgat (van binnenuit gezien) tot het eerste obstakel daarnaast, bijvoorbeeld de muur, in millimeters. In het schema is VZRL de vrije zijruimte links en VZRR rechts.

     De benodigde vrije zijruimte bedraagt 105 mm aan beide zijden, bij zowel de handbediende als de elektrisch aangedreven uitvoering.

     Vrije inbouwdiepte:  mm

      De vrije inbouwdiepte is de afstand in millimeters tussen de muur met het deurgat en het eerste obstakel daartegenover, in de garage, bijvoorbeeld een muur of balk (VID in schema).

      De Alulux Resident garageroldeur heeft een vrije inbouwdiepte van slechts 300 mm nodig.

      Dagmaten en inbouwruimte voor Alulux Resident roldeur