We zijn inmiddels wel vertrouwd met het begrip ‘Smart Home' (slim huis). Iedereen heeft zijn eigen ideeën hoe de alledaagse processen eenvoudiger en aangenamer kunnen worden gemaakt. Want in onze woonomgeving verlangen wij naar comfort en veiligheid. Daarom zijn onze High-Line aandrijvingen voorbereid zodat ze samen met de MyQ starterskit, overal ter wereld, met uw telefoon of pc bedient kunnen worden.

Het slimme huis – comfort en veiligheid

Smart Home oplossingen zorgen voor een verhoogd wooncomfort, meer levenskwaliteit en een verhoogde veiligheid, en ze besparen ons waardevolle tijd. Het is dus maar goed dat zo veel aspecten kunnen worden geautomatiseerd. Neem de garage bijvoorbeeld: met het myQ Smart Home systeem van Chamberlain bedient u uw garagedeur van overal ter wereld. U hebt slechts uw mobiele telefoon of een pc nodig om uw garage op afstand te openen of te sluiten. Dat is bijvoorbeeld handig als een lid van uw gezin onverwacht vroeger thuis komt en naar binnen wil, of als tijdens uw afwezigheid een bestelling wordt afgeleverd.

MyQ Smart Home zorgt voor een veilige woonomgeving

Ook op het gebied van veiligheid brengt de myQ oplossing van Chamberlain veel voordelen met zich mee. In het algemeen biedt een elektrische garagedeur, alleen al vanwege de geïntegreerde optilbeveiligingen in de aanslag van de rail, een verhoogd veiligheidsniveau. De myQ technologie zorgt er voor dat u altijd en overal de actuele situatie van uw garagedeur kunt controleren op uw telefoon. Desgewenst ontvangt u tevens een bericht zodra de garage wordt bediend. Zo houdt u altijd alles in de gaten.

Eenvoudige installatie, eenvoudig in gebruik

Maak u geen zorgen, de bediening is niet ingewikkeld: het myQ systeem van Chamberlain kan heel eenvoudig worden geïnstalleerd en in gebruik worden genomen. Hiervoor wordt allereerst de Chamberlain gateway verbonden met de router in huis, vervolgens zijn een aanmelding en registratie met serienummer noodzakelijk. In een laatste stap wordt de elektrische garagedeuraandrijving gekoppeld met één druk op de knop en klaar is kees. Hierna kan uw garage online worden geopend en gesloten, met de computer of via app met mobiele telefoon of tablet.

Wist je dat je maximaal drie extra mensen kunt uitnodigen om lid te worden van je account zonder je wachtwoord te delen? Met de Guests functie kunnen de mensen die je kiest veilig je apparaten met myQ-connected bedienen zonder toegang te krijgen tot je hoofdaccount.