Overweegt u een garagedeur te laten plaatsen of uw oude garagedeur te vervangen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare en kwalitatief goede garagedeur die ook betaalbaar is. Gelukkig bent u bij de Garagedeur Expert aan het juiste adres, want wij hebben de kennis en de beste prijs van Nederland! U krijgt van ons een uitgebreide offerte met een geldigheid van 30 dagen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.

Garagedeur offerte ontvangen

Bij het plaatsen van een garagedeur kan veel komen kijken. Verschillende afmetingen, de kleur en het motief van het deurblad zijn de belangrijkste onderdelen en keuzes. Om de keuzes zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een unieke prijscalculator gemaakt.

In slechts vier stappen gaat u van afmetingen naar een aanvraag! De stappen gaan als volgt:

 1. Afmetingen: hier vult u onder meer de dagmaten (breedte / hoogte), vrije ruimte (bovenkant / zijkant) en inbouwdiepte in.
 2. Uitvoering: hier maakt u een keuze voor een deurbladmotief en de kleur. Overigens wordt bij het motief een voorbeeld afbeelding getoond, dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!
 3. Diensten: wilt u de garagedeur zelf gaan plaatsen, of wilt u de garagedeur inclusief montage aanschaffen? Hier kunt u de keuze maken én aangeven of u nog een controlemeting wilt door de Expert nadat u akkoord heeft gegeven op de opdracht.
 4. Offerteaanvraag: we hebben alleen nog wat gegevens van u nodig, onder meer om de offerte naar u te kunnen versturen.
 5. Dat is alles! De aanvraag komt automatisch bij ons binnen en we gaan z.s.m. aan de slag met het samenstellen van een complete offerte, op basis van uw keuzes. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van ons een offerte per e-mail.

  De Garagedeur Expert inmeetservice

  Wist u dat we nu ook een inmeetservice hebben? Ook handig voor als u zelf besluit om de garagedeur te plaatsen. Onze Experts meten niet alleen de exacte dagmaat op; ze bekijken ook direct of de huidige situatie geschikt is om de gewenste garagedeur of openslaande deuren te kunnen plaatsen. Mocht dit niet het geval zijn, krijgt u ter plekke een advies over de uit te voeren werkzaamheden. Als u deze werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren, nemen wij deze natuurlijk mee in de offerte. Zo weten we zeker dat de bestelde deur altijd passend is. Zelfs als wij denken dat de huidige situatie niet geschikt is voor één van onze deuren, dan krijgt u daar van ons een eerlijk advies over. Wij vragen hiervoor een contante betaling van € 50,- direct na de inmeting, maar mocht u bij ons overgaan tot het plaatsen van de order, dan krijgt u dit gehele bedrag als korting op de aanschaf.

  Akkoord op uw garagedeur offerte

  De verstrekte offerte is 30 dagen geldig. U heeft dus de tijd om te beslissen. Bent u akkoord met de offerte die u van ons heeft ontvangen? Dan kan deze worden ondertekend en naar ons worden verstuurd per mail, post of Whatsapp. Als u heeft gekozen voor inclusief montage, dan komen wij altijd op locatie de opgegeven maten altijd nameten. Vervolgens wordt uw nieuwe garagedeur besteld.

  Wanneer uw bestelling gereed is zullen wij telefonisch of per mail contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor levering of montage. We maken een planning en u ontvangt van ons een bevestiging van de leverdatum.

  Aflevering of montage van uw garagedeur

  De levering van uw nieuwe garagedeur duurt maximaal vijftien tot twintig minuten. Heeft u gekozen voor een garagedeur offerte inclusief montage? Dan neemt dit gemiddeld tussen de drie en vier uur in beslag, afhankelijk van de specificaties en omstandigheden. Kortom, we gaan pas weg als u uw nieuwe garagedeur in goede staat heeft ontvangen óf dat deze volledig werkend aan u is opgeleverd.

  Nieuwe garagedeur kopen?

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe garagedeur kopen? Onze tip: Berger sectionale garagedeuren. Dit zijn echte all-round garagedeuren, met een groot aanbod en super scherpe prijzen! Bovendien is dit een 100% Nederlands product, van degelijke kwaliteit en met een mooie vormgeving. Bekijk alle mogelijkheden van Berger sectionale garagedeuren op onze website.


  Een vrijblijvend offerte aanvragen