Uw wensen en situatie staan centraal

De Garagedeur Expert heeft zich als doel gesteld u een aantrekkelijk product te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons weet u zich verzekerd van een goedlopende, duurzame en eenvoudig te monteren garagedeur. Daarbij garanderen wij een snelle levering – gratis in de gehele Benelux! – en een prima service.

Onze sterke punten

De Garagedeur Expert probeert iedere klant opnieuw van dienst te zijn met een eerlijk en deskundig advies, een vlotte en zorgeloze afhandeling en een professionele houding. We zijn de enige met maar liefst vijf verschillende typen garagedeuren in ons assortiment. Wij helpen u te navigeren door deze (voor u wellicht onbekende) markt, met behulp van deze website, ruime openingstijden en natuurlijk onze ervaren medewerkers. Bovendien geven we totale openheid in prijsstructuur; alleen bij ons kunt u direct online de prijs berekenen van uw toekomstige garagedeur.

Op deze website proberen we u een compleet beeld te geven van ons aanbod, onze prijzen, onze werkwijze en ons serviceniveau. Deze transparantie vinden we belangrijk. We zijn een team van gedreven mensen, die uw taal spreken, en die u zonder gedoe voorzien van een mooie nieuwe garagedeur.

Hoe gaat een bestelling bij de Garagedeur Expert in z'n werk?

Het Berger merk

Zusteronderneming Berger Deurtechniek combineert het beste van de garagedeurmarkt in één lijn. Met uitzondering van een klein aantal topmerken, zoals Crawford, bevindt het merendeel van de fabrikaten van sectionale garagedeuren zich in het middensegment. Deze garagedeuren zijn van zeer degelijke kwaliteit, maar niet zozeer innovatief. Vaak zit er een behoorlijke overlap tussen deze deuren, maar zijn tussen de verschillende producenten kleine accentverschillen wel aan te wijzen.

Berger Deurtechniek maakt het u gemakkelijk door het aanbod van een beperkt aantal gevestigde fabrikanten samen te voegen binnen een private label: Berger. Alle gangbare uitvoeringen en opties binnen één pakket, en uw garagedeur wordt geproduceerd door de meest geschikte partij. Het Berger merk is bezig aan een gestage opmars in de branche; het gevolg van een solide specificatie en een uitgebalanceerd aanbod.