Garagedeurexpert popup!
Dagmaatbreedte:  mm

  De dagmaatbreedte is de breedte van het deurgat (DMB in schema) in millimeters. Mogelijke maten liggen tussen 2000 en 3000 mm.

  Dagmaathoogte:  mm

   De dagmaathoogte is de hoogte van het deurgat (DMH in schema) in millimeters. Elke afmeting tussen 2000 en 3000 mm is mogelijk.

   Schematisch overzicht van relevante maten

   Vrije bovenruimte:  mm

    De vrije bovenruimte is de afstand van de bovenkant van het deurgat tot het eerste obstakel daarboven, bijvoorbeeld het plafond (VBR in schema), in millimeters. Deze bovenruimte dient over de gehele benodigde inbouwdiepte beschikbaar te zijn.

    De benodigde vrije bovenruimte is 300 mm.

    Vrije zijruimte links:  mm
    Vrije zijruimte rechts:  mm

     De vrije zijruimte is de afstand van één bepaalde kant van het deurgat (van binnenuit gezien) tot het eerste obstakel daarnaast, bijvoorbeeld de muur, in millimeters. In het schema is VZRL de vrije zijruimte links en VZRR rechts.

     De benodigde vrije zijruimte bedraagt 90 mm aan beide zijden. Als u kiest voor een elektrische bediening, dan is aan één zijde minimaal 150 mm vereist.

     Vrije inbouwdiepte:  mm

      De vrije inbouwdiepte is de afstand in millimeters tussen de muur met het deurgat en het eerste obstakel daartegenover, in de garage, bijvoorbeeld een muur of balk (VID in schema).

      De Finish Roll-A-Door garagedeur heeft een vrije inbouwdiepte van 300 mm nodig.

      Dagmaten en inbouwruimte voor Finish Roll-A-Door roldeuren