Garagedeurexpert popup!
Kleur deurblad (Renolit):

  De Garagedeur Expert hanteert over het algemeen het bekende RAL kleurensysteem, echter Alulux maakt gebruik van Renolit-kleuren. Elf kleuren zijn standaard en zonder meerprijs verkrijgbaar bij Resident garagedeuren.

  Met uw muis kunt u hieronder een gewenste kleur aanklikken. We adviseren u echter een officile kleurenwaaier te raadplegen; de Garagedeur Expert is niet verantwoordelijk voor eventuele verschillen tussen de hieronder getoonde kleur en de bijbehorende Renolit-kleur.


  Kleur kast (Renolit):
  Kleur geleiderails (Renolit):

   De aandrijving van de Alulux Resident bevindt zich in de omkasting boven het deurgat, aan de linker- of rechterkant; u mag zelf kiezen welke. Let erop dat een 230V-stopcontact vereist is op ± 1 m van het deurgat aan de gekozen bedieningszijde.

   Bedieningszijde:

    Standaard leveren wij een drukknop bij uw elektrische aandrijving, maar indien gewenst kunt u ook een aantal andere, zeer gebruiksvriendelijke accessoires bestellen.

    # handzenders:
    Sleutelschakelaar?
    Codeklavier?
    Noodontkoppeling?

     De Resident kan indien gewenst over een mechanisme beschikken dat bij sluiting automatisch twee stevige pennen in de geleiderails schuift, zodat het deurblad niet van buitenaf geopend kan worden.

     Anti-inbraakbeveiliging?